Tenderned attenderingen instellen

Oooh Tenderned. Good old Tenderned. Daar hebben we altijd een haat-liefde verhouding mee. Maar goed, het is de keuze van de Overheid, en dus hebben we het ermee te doen. 

Eén van de fijne features van Tenderned is dat je attenderingen kunt ontvangen over de publicaties van aanbestedingen die voor jou interessant zijn. Dat moet je alleen wel zelf even instellen, en hoewel dat eigenlijk zo gebeurd is, zijn er stiekem heel veel ondernemers die die attenderingen niet ontvangen. Om het je zo makkelijk mogelijk te maken vind je hieronder een kort stappenplan om de attenderingen in te stellen. Voordat je daaraan begint: zorg dat je beschikt over E-herkenning op minimaal veiligheidsniveau 2. 

zeven stappen

1. Ga naar www.tenderned.nl of klik hier

2. Log in met e-Herkenning.

3. Klik rechts op ‘Instellingen’.

4. Klik op ‘Persoonlijke instellingen’.

5. Klik bovenaan op ‘Interesseprofiel’.

6. Klik op de oranje button ‘Interesseprofiel wijzigen’.

7. Selecteer over welke aanbestedingen je attenderingen wilt ontvangen. Je kan kiezen voor één of meer aanbestedende diensten, voor het type opdracht (diensten, leveringen en/of werken), nationaal en/of Europese aanbestedingen, plaats van uitvoering (handig als je regio gebonden opereert), voor één of meer CPV codes en voor welk type publicatie. 

En met name die CPV code is belangrijk. Het is even een klusje, maar loop de hele lijst na om te checken of je alle codes die met een beetje fantasie op jouw diensten of producten van toepassing zijn hebt geselecteerd. Zo voorkom je dat je attenderingen van interessante aanbestedingen mist. Beter een keer een attendering teveel dan een attendering te weinig. 

Overigens loop ik zelf wekelijks alle nieuw gepubliceerde tenders na om zeker te weten dat ik echt geen tender gemist heb. 

Element roze

Deze website gebruikt cookies voor de beste gebruikerservaring.