Team Honderd80

Meet the team

Een beweging in gang zetten. Jouw bedrijf en jouw mensen laten doen wat jullie het allerbeste kunnen en aanbestedende diensten die krijgen wat ze verdienen. 

Dit is #TeamHonderd80.

Michelle Rozenhart

Michelle Rozenhart

Jurist met jarenlange ervaring in de rechtspraak die toevallig het tendervak ingerold is en op slag verliefd werd op het werkveld. 

Met een hart voor mensen adviseert ze bedrijven met betrekking tot tenderstrategie. Wat steevast ter sprake komt: toekomstproof tenderen en jouw bijdrage aan een betere wereld. Altijd wakker te maken voor een goede kop koffie en een stevig bedrijfsfilosofisch gesprek.

Patricia Schaapherder

Patricia Schaapherder

Met jarenlange ervaring op het gebied van marketing, projectmanagement, sales en tenders versterkt Patricia #teamHonderd80. Deze no-nonsense aanpakker adviseert je met een flinke bak enthousiasme, ondersteunt en ontzorgt jou én je bedrijf. Projecten managen én offertes in elkaar draaien? Daar klimt ze maar al te graag voor in de pen!

Miriam Gilhuis

Miriam Gilhuis

Als tendermanager er sterk van overtuigd dat aanbestedingen leuk (te maken) zijn, dat inschrijven op een aanbesteding een toffe activiteit is én dat je dat kunt leren. Miriam brengt een flinke dosis commercie en grote liefde voor tekst en tenders mee en deelt die graag met onze partners, zodat zij winnend inschrijven. Met een kop (h)eerlijke koffie als brandstof voor mooie gesprekken, helpt ze onze partners vooruit in de wereld van aanbestedingen. 

Backoffice

Annemarie Vermeulen

Annemarie ondersteunt ons, zodat we de backoffice tussen alle mooie werkzaamheden door ook altijd op orde hebben. Heb je vragen of opmerkingen, dan kan je haar bereiken op backoffice@honderd80.nl. 

Vragen

Ready to join the movement?

Honderd80 is hard op zoek naar mensen om aanbestedingen góed op de kaart te zetten. Samen zorgen we dat bedrijven kunnen doen waar ze het allerbest in zijn en dat aanbestedende diensten krijgen wat ze verdienen: waar voor hun geld en een bijdrage aan een inclusieve en duurzame maatschappij. 

Ben je erbij? Vul hieronder je gegevens in en upload je CV, en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Element roze

Deze website gebruikt cookies voor de beste gebruikerservaring.