Team Honderd80

Meet the team

Een beweging in gang zetten. Jouw bedrijf en jouw mensen laten doen wat jullie het allerbeste kunnen en aanbestedende diensten die krijgen wat ze verdienen. 

Dit is #TeamHonderd80.

Michelle Rozenhart

Jurist met jarenlange ervaring in de rechtspraak die toevallig het tendervak ingerold is en op slag verliefd werd op het werkveld. 

Met een hart voor mensen adviseert ze bedrijven met betrekking tot tenderstrategie. Wat steevast ter sprake komt: toekomstproof tenderen en jouw bijdrage aan een betere wereld. Altijd wakker te maken voor een goede kop koffie en een stevig bedrijfsfilosofisch gesprek.

Miriam Gilhuis

Als tendermanager er sterk van overtuigd dat aanbestedingen leuk (te maken) zijn, dat inschrijven op een aanbesteding een toffe activiteit is én dat je dat kunt leren. Miriam brengt een flinke dosis commercie en grote liefde voor tekst en tenders mee en deelt die graag met onze partners, zodat zij winnend inschrijven. Met een kop (h)eerlijke koffie als brandstof voor mooie gesprekken, helpt ze onze partners vooruit in de wereld van aanbestedingen. 

Vacature

Marjo Dijkman

Met een boel ervaring op het gebied van sociaal en duurzaam inkopen maakte Marjo de overstap naar de inschrijfkant van de tafel. Vol enthousiasme heeft ze voor een sociaal en duurzaam ondernemer een tenderteam en -proces opgezet waarmee ze aanbesteden toegankelijk heeft gemaakt. Het resultaat: een mooie groei en behoud van bestaande klanten. Vanuit Honderd80 zet ze die kennis en ervaring in om onze partners te adviseren over het aangaan of onderhouden van een duurzame en sociale samenwerkingen.

Vacature

Nienke Vermeulen

Ontmoet Nienke, de tendermanager met ongeëvenaard enthousiasme voor aanbestedingen. Met jarenlange tenderervaring in de uitzendbranche kijkt ze ernaar uit om nog meer bedrijven en branches warm te maken voor het inschrijven op aanbestedingen. Met een scherp oog voor detail adviseert ze je graag over het behalen van de aanbestedingsdoelstellingen van jouw bedrijf. Voor Nienke zijn aanbestedingen niet alleen werk, maar een kans om jouw bedrijf te laten excelleren. 

Backoffice

Annemarie Vermeulen

Annemarie ondersteunt ons, zodat we de backoffice tussen alle mooie werkzaamheden door ook altijd op orde hebben. Heb je vragen of opmerkingen, dan kan je haar bereiken op backoffice@honderd80.nl. 

Vragen

Ready to join the movement?

Honderd80 is hard op zoek naar mensen om aanbestedingen góed op de kaart te zetten. Samen zorgen we dat bedrijven kunnen doen waar ze het allerbest in zijn en dat aanbestedende diensten krijgen wat ze verdienen: waar voor hun geld en een bijdrage aan een inclusieve en duurzame maatschappij. 

Ben je erbij? Vul hieronder je gegevens in en upload je CV, en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Element roze

Deze website gebruikt cookies voor de beste gebruikerservaring.