vacature

Oplossing op urenbasis

Projecten

Een aanbesteding waar je eigenlijk geen tijd voor hebt? Tenders die je links en rechts inhalen en niet de mensen om daar een goede inschrijving voor samen te stellen? 

Geen probleem. Wij stellen binnen een vooraf vastgesteld uren aantal en ruim voor de deadline een top inschrijving voor je samen.

Honderd80 regelt het

Bovenop al het werk dat er nog ligt komt er nu nog een tender binnen. En dit is nu nèt een must win. Alles uit je handen laten vallen voor deze tender is op dit moment geen optie. Daarom ben je op zoek naar een gespecialiseerde partij die voor jou het projectmanagement en het schrijfwerk uit handen neemt.

Bij Honderd80 ben je aan het juiste adres. Met een team van specialisten en een netwerk van niche experts kan je de tender met een gerust hart bij ons neerleggen. We houden je op de hoogte over de stand van zaken, betrekken je waar wat nodig is en zorgen vooral dat je zo min mogelijk last hebt van de tender. Zo werken we samen naar de winnende inschrijving. 

Herkenbaar?

 

Je houdt deze tender in eigen beheer, want jij kan immers makkelijk alles zelf. 

Dat betekent wel dat je deze week weer tot laat in de avond bezig bent met het lezen van de documenten en het opstellen van vragen. 

Omdat je het al zo druk hebt kom je waarschijnlijk volgende week tot de conclusie dat je nog geen enkel idee hebt over de strategische aanpak voor deze tender, en ondertussen komt de deadline steeds dichterbij. Een paar dagen uitstellen wat je eigenlijk voor deze tender moet doen is zo gebeurd, en voor je het weet heb je niet alleen de schouw, maar ook de eerste NvI gemist. 

En het stomme is: het kan écht anders. Je hoeft niet per se iedere avond tot laat die documenten door te akkeren. Sterker nog: de kans dat wij dat sneller en goedkoper doen dan jij is zeer groot: als specialisten werken we sneller, en in de tijd dat wij jouw inschrijving regelen zorg jij voor inkomsten voor je bedrijf. 

Je bent nog één telefoontje verwijderd van rust in je hoofd. 

Tenderstress

Hoe wij het aanpakken:

Honderd80 neemt je hele inschrijvingsproces uit handen. En als we iets van je nodig hebben, dan vragen we je dat op tijd en in duidelijke kaders. We houden je gedurende het hele proces op de hoogte van de stappen die we zetten met een overzichtelijke checklist en haken je regelmatig (maar niet te vaak) aan om iets van het proces en van de resultaten te vinden. 

We denken ook inhoudelijk met je mee. Omdat we ervaring doen bij opdrachtgevers in veel verschillende branches doen we in andere branches ideeën op die we – met kleine aanpassingen in jouw branche – eenvoudig inzetten als onderscheidend ten opzichte van jouw concurrenten. 

Dit zijn de stappen die we nemen: 

Analyse

Na opdrachtbevestiging starten we met het lezen en nauwkeurig analyseren van de tenderdocumenten. Met onze checklist brengen we de details van de tender in kaart. We maken een overzicht van de documenten die bij inschrijving en na voorlopige gunning ter verificatie ingediend moeten worden en maken een projectplanning. Dat doen we met behulp van onze checklist, zodat je altijd in één oogopslag weet hoe de tender in elkaar zit.

Kick off

Tijdens een kick off met het hele team brengen we de uitvraag verder in kaart. We bepalen jouw USP’s binnen deze uitvraag. Dat doen we ook voor je concurrenten. We bepalen de prijs- en kwaliteitstrategie, starten met een grove lijn voor de beantwoording en bespreken de vragen voor de Nota van Inlichtingen (NvI). We sluiten af met een go/no go beslissing, of bepalen dat we die uitstellen tot na de NvI.

Vragen stellen en Nota van Inlichtingen analyseren

Vragen

Met de vragen voor de Nota van Inlichtingen heb je de laatste mogelijkheid in handen om de tender jouw kant op te buigen. Het stellen van strategische vragen is dus een must. Wij stellen ze voor je op, dienen ze in en analyseren de antwoorden op onze en de andere vragen.

Opstellen van de kwaliteitsdocumenten

Kwaliteitsstukken

We stellen de kwaliteitsdocumenten voor je op. Dat doen we in verschillende rondes, net zolang tot jij echt tevreden bent over wat er op papier staat. We zorgen ervoor dat het ook nog een beetje lekker smoelt, want je kan maar één keer een eerste indruk maken.  

Inschrijving samenstellen

We zorgen dat alle documenten in het juiste bestandsformaat klaar staan voor indiening: van kwaliteit tot prijs, en van UEA tot PvE. We mailen je de documenten, zodat je die binnen je eigen directory kunt opslaan voor later gebruik. 

Laatste controle en indiening

Voor indiening doen we altijd nog een laatste check om te zien de inschrijving voldoet aan alle eisen en procedurevoorschriften. Na controle dienen we de inschrijving in. Dat doen we altijd met z’n tweeën: jouw vaste consultant én een fris paar ogen. Zo weten we zeker dat alle stukken op de juiste plaats worden ingediend. 

Klaar met de struggles?

plan dan direct een afspraak in

Element roze

Deze website gebruikt cookies voor de beste gebruikerservaring.